Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін пообіцяв закупити 20 автомобілів "швидкої допомоги"

3 березня 2015 року голова Харківської ОДА Ігор Райнін повідомив, що 5 березня в бюджет області внесуть зміни. Значну частину грошей з міської скарбниці планують виділити на медичну галузь. Частину цієї суми спрямують на оновлення автопарку обласних служб «швидкої допомоги» - для них збираються закупити близько 15 автомобілів. 28 квітня 2015 року гор Райнін повідомив, що в 2015 році планують закупити 20 машин швидкої допомоги.
Виконано
Сказано 3 березня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/BlokPP.Kharkiv?fref=nf
  • http://interfax.com.ua/news/interview/263112.html
  • Лист т.в.о. заступника голови Харківської ОДА В.О. Глушко
  • http://kharkivoda.gov.ua/video/76931
  • http://kharkivoda.gov.ua/video/78085
  • Лист т.в.п. заступника голови облдержадміністрації В. О. Глушка
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25235

Результат

5 березня 2015 року депутати Харківської обласної ради на пленарному засіданні XXXIV сесії прийняли зміни до обласного бюджету. Зокрема, для Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації передбачено 81 млн 315 тис. грн. Частину цих коштів планують направити на закупівлю 20 спецавтомобілів екстреної медичної допомоги.

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, з обласного бюджету 5 березня 2015 р. були виділені 80,046 млн грн для поліпшення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров'я Харківської області. 3 80 млн грн, які були виділені з обласного бюджету, 40 млн грн - спрямовані на придбання спеціалізованих автомобілів для системи екстреної медичної допомоги. На сьогодні головним розпорядником коштів - комунальною установою охорони здоров'я «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» проводиться процедура конкурсних торгів на придбання цих автомобілів.

Відповідно до листа т.в.о. заступника голови Харківської ОДА В.О. Глушко від 24 липня 2015 року, розпорядником зазначених коштів визначено Комунальний заклад охорони здоров’я «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», комітетом з конкурсних процедур якого розпочато закупівлі автомобілів «швидкої медичної допомоги». У зв’язку з тим, що до Антимонопольного комітету України надійшло дві скарги від учасників торгів, конкурсні процедури будуть продовжені до 31 липня поточного року.

22 жовтня 2015 року очільник Харківськоъ ОДА Ігор Райнін передав перші 7 автомобілів «швидкої допомоги» та сучасне медобладнання лікарням області (відео:01:33).

18 грудня 2015 року голова ХОГА Ігор Райнін вручив бригадам «швидкої допомоги» ключі від 15 нових автомобілів.

Таким чином, лікарням області було передано 22 автомобілі та медичне обладнання.