Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Меріков має намір побудувати об'їзну дорогу в Корабельному районі

3 лютого 2015 року голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков заявив, про намір реалізувати план побудови об'їзної дороги в Корабельному районі. (відео 1:42: 00-1:43:20)
Архів
Сказано 3 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://www.ustream.tv/recorded/58393152
  • Лист голови ОДА Вадима Мерікова
  • Лист першого заступника голови ОДА П.М. Романчука
  • http://www.president.gov.ua/news/prezident-zvilniv-golovu-mikolayivskoyi-oda-vadima-merikova-37483

Результат

Відповідно до листа Миколаївської ОДА від 15 липня 2015 року, питання реалізації будівництва залізничної колії від станції Котлярове до станції Жовтнева і суміжної автодороги в обхід м. Миколаєва для обслуговування підприємств морегосподарського комплексу Миколаївського регіону неодноразово розглядалось на рівні Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України. 2013 року проведено виїзне засідання комісії за участю відповідних фахівців Одеської залізниці, представників ДП «Одесзалізничпроект», уповноважених представників ТОВ «МСП «НІКА-ТЕРА» щодо визначення місця примикання залізничної колії до колії станції Котлярове.

За результатами роботи комісії та на підставі оформленого акту вибору місця примикання колії ДП «Одесзалізничпроект» розроблено схематичний план та обчислено орієнтовну вартість будівництва залізничної колії від станції Котлярове до станції Жовтнева з електрифікацією. Загальна орієнтовна вартість будівництва вищевказаної колії з електрифікацією та модернізацією пристроїв СЦБ за розцінками 2013 р. складала близько 400 млн грн.

Відповідні листи голови облдержадміністрації направлені до Кабінету Міністрів. Крім того, для реалізації даного проекту питання включено до Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року. На даний час підприємствами Корабельного району розглядається питання щодо подальшої реалізації зазначеного будівництва за рахунок власних коштів. Крім того буде проведено перерахунок вартості проекту з урахуванням інфляції.

Відповідно до листа Миколаївської ОДА від 20 січня 2016 року, питання реалізації будівництва залізничної колії від станції Котлярове до станції Жовтнева і суміжної автодороги в обхід м. Миколаїв для

обслуговування підприємств морегосподарського комплексу Миколаївського регіону включено до Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року.