Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський має намір створити в обласному центрі надсучасний планетарій

12 січня 2015 року голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський наголосив, що має намір створити в обласному центрі надсучасний планетарій.
Архів
Сказано 12 січня 2015 р.

Джерело

  • http://zhitomir-region.gov.ua/index_news.php?mode=news&id=9832
  • Лист Директора департаменту О.М.Григор'євої
  • 23 липня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський наголосив, що було б дуже добре якби у Житомирській області з'явився надсучасний планетарій, але будувати не обіцяв. Машковський запевняє, якщо дане питання буде розглянуто Житомирською міською радою та буде розроблений відповідний алгоритм дій по вирішенню даного питання, то обласна державна адміністрація буде всебічно підтримувати даний проект.

Результат

Відповідно до листа Житомирської ОДА від 8 липня 2015 року, обіцянка Сергія Машковського щодо створення в обласному центрі надсучасного планетарію знаходиться в стадії реалізації.

23 липня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський наголосив, що було б дуже добре якби у Житомирській області з'явився надсучасний планетарій, але будувати не обіцяв. Машковський запевняє, якщо дане питання буде розглянуто Житомирською міською радою та буде розроблений відповідний алгоритм дій по вирішенню даного питання, то обласна державна адміністрація буде всебічно підтримувати даний проект.