Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Меріков пообіцяв завершити ремонт в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

12 січня 2015 року голова Миколаївської обласної державної адміністрації Вадим Меріков пообіцяв завершити ремонт в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.
Виконано
Сказано 12 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=14789
  • Лист голови ОДА Вадима Мерікова
  • http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=23812
  • Лист т.в.о. голови ОДА В.В. Боня

Результат

Відповідно до листа Миколаївської ОДА від 15 липня 2015 року, щодо організації проведення ремонтних робіт в КЗ «Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» інформуємо, що 11.06.2015 проведено робочу зустріч за участю начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації та директора КЗ «Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей», за результатами якої розпочато підготовку проектно-кошторисної документації для проведення ремонтних робіт в Центрі. Крім того, управлінням капітального будівництва облдержадміністрації готується питання про виділення коштів на проведення ремонтних робіт в Центрі для внесення на розгляд сесії Миколаївської обласної ради, яка відбудеться у липні 2015 року.

Так, ремонтні роботи даху, їдальні та спортивного залу в Миколаївському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей заплановані на друге півріччя 2015 року. Кошторисна вартість робіт становить 4800 тис.грн. Термін закінчення робіт – вересень 2015 року.

6 січня 2016 року голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков повідомив, що ремонтні роботи центрі соціально-психологічної реабілітації дітей тільки розпочинаються. Зокрема розпочинаються роботи по заміні даху та водостічної системи.

Відповідно до листа Миколаївської ОДА від 2 серпня 2016 року, основні роботи по капітальному ремонту покрівлі Центру соціально-психологічної реабілітації дітей завершено. Виділені кошти 2063,581 тис. грн освоєні у повному обсязі.