Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мураєв зобов'язується реалізовувати соціальні проети, спрямовані на підтримку ветеранського руху

На парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №181 Євгеній Мураєв у своїй передвиборній програмі зобов'язується реалізовувати соціальні прокети, спрямовані на підтримку ветеранського руху: ветеранів війни та праці, воїнів-інтернаціоналістів, реконструкція пам’ятників, меморіалів, музеїв, підтримка пошукової роботи, допомога у виданні історичних книг.
Виконано
Сказано 18 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7982
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7982
  • https://www.youtube.com/watch?v=Ms29Mi1eAik#t=28

Результат

Робота з підтримки ветеранського руху народного депутата України Євгена Мураєва триває з попереднього скликання Верховної Ради України. Так, в окрузі був відновлений Вічний вогонь у Змієві та Таранівці, реставровані стела Героїв у парку Змієва, меморіал Гвардійців-Широнінців, пам'ятний знак ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. Відремонтовано пам'ятники в сел. Буди, с. Нижня Озеряна та с. Утківка.

Проведено капітальні ремонти музеїв у селах Таранівка, Соколово, Зміївському краєзнавчому музеї. Підтримується пошукова робота і проводиться перепоховання останків загиблих воїнів. Щорічно до Дня Перемоги ветерани отримують продуктові набори, матеріальну допомогу.

Також, надається допомога ветеранам в санаторно-курортному лікуванні.

Відбувається постійна підтримка двом геріатричним пансіонатам округу. Для ветеранів організовуються поїздки до Прохорівки, на висоту маршала Конєва, Курську дугу, в Святогірськ, екскурсія по Харкову, в Соколовський музей.

Проводиться фестиваль солдатської пісні, присвячений воїнам-інтернаціоналістам, турнір «Честь воїна». Встановлені меморіальні дошки героям і пам'ятний знак на вулиці Кочури.Були видані книги харківських істориків «Книга пам'яті», «Широнінців. Подвиг без цензури »,« Соколово. Забуті герої ».

27 квітня 2015 року за сприянням народного депутата України Євгена Мураєва в м.Мерефа було встановлено пам'ятний знак жертвам Чорнобиля.