Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Меріков ініціюватиме підвищення одноразової матеріальної допомоги ветеранам

12 січня 2015 року голова Миколаївської обласної державної адміністрації Вадим Меріков ініціюватиме підвищення одноразової матеріальної допомоги ветеранам, які мешкають на території Миколаївщини. Відповідно до цього рішення ветеранам двічі на рік – до Дня Перемоги та до річниці визволення України від фашистських загарбників – виплачуватимуть по 750 грн.
Виконано
Сказано 12 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=14786
  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=14952

Результат

16 січня 2015 року під час засідання ХXVIII позачергової сесії обласної ради шостого скликання, депутати одноголосно прийняли рішення про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2015 року.

За словами директора департаменту соціального захисту населення Ольги Сивопляс, цьогоріч збільшено суму одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Великої Вітчизняної війни. Відтак, ветеранам двічі на рік виплачуватимуть по 1000 гривень – до Дня Перемоги та до річниці визволення України від фашистських загарбників. Окрім цього, учасникам бойових дій, які безпосередньо визволяли Миколаївську область, збільшено щомісячну виплату з 250 гривень до 500 гривень.

Ольга Сивопляс також розповіла, що у проекті обласного бюджету для підтримки дітей бійців, загиблих у зоні проведення АТО, передбачено 200 тис. грн.