Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук пообіцяв відремонтувати дорогу на Набережній імені Стефаника в стислі терміни

6 жовтня 2014 року голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук заявив, що планується відремонтувати дорогу на Набережній імені Стефаника в стислі терміни.
Виконано
Сказано 6 жовтня 2014 р.

Джерело

  • http://www.if.gov.ua/?q=news&id=24937
  • http://www.if.gov.ua/?q=news&id=25012
  • http://www.if.gov.ua/?q=news&id=25148
  • http://www.if.gov.ua/?q=news&id=25601
  • http://firtka.if.ua/?action=show&id=65578

Результат

11 жовтня 2014 року під час огляду стану виконання робіт з капітального ремонту вулиці Набережна імені Василя Стефаника Олег Гончарук заявив, що капітальний ремонт цієї вулиці – це один з перших пріоритетів у його діяльності на посаді голови ОДА.

23 жовтня 2014 року відбулася чергова виїзна нарада щодо стану виконання робіт під час капітального ремонту вулиці Набережної імені Василя Стефаника під час якої Гончарук сказав, що усі роботи ведуться згідно встановленого графіку.

2 грудня 2014 року голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук провів чергову нараду щодо проведення капітального ремонту дороги на вулиці Набережна імені Василя Стефаника, що відбулася за участі міського голови м. Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса. Гончарук повідомив, що наступного тижня вулиця Набережна повинна бути відкрита для автомобільного руху за тимчасовою схемою.

Станом на 18 грудня 2014 року в Івано-Франківську вулиця Набережна офіційно відкрита для проїзду автотранспорту.