Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Порошенко заявив, що в новій Верховній Раді розробить законопроекти щодо підприємницької діяльності та дерегуляції

Народний депутат України Олексій Порошенко 27 листопада 2014 року заявив, що в новій Верховній Раді розробить законопроекти щодо підприємницької діяльності та дерегуляції.
Виконано
Сказано 27 листопада 2014 р.

Джерело

  • http://censor.net.ua/news/313812/syn_poroshenko_rasskazal_chem_planiruet_zanimatsya_v_rade
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=56874
  • Пояснювальна записка до законопроекту № 3357 від 26 жовтня 2015 року
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=18128&SKL=9

Результат

26 жовтня 2015 року у Верховній Раді був зареєстрований "Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податкової лібералізації" №3357. Відповідно до пояснювальної записки вказаним законопроектом пропонується створення унікальних фіскальних умов для розвитку бізнесу та відновлення економіки країни, оздоровлення інвестиційного клімату через зниження ставок прямих податків та перехід до оподаткування розподіленого прибутку, запровадження мораторію на 3 роки щодо змін базових елементів податків та зборів. Одним з ініціаторів проекту закону виступив народний депутат України Олексій Порошенко.

23 травня 2017 року у ВРУ було зареєстровано законопроект, автором якого виступив і Олексій Порошенко, №6489 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб'єктів господарювання заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення".

ВИСНОВОК: Олексій Порошенко бере участь у розробці законопроектів щодо підприємницької діяльності та дерегуляції.