Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Марковський пообіцяв, що на Алеї Слави Рівнянського кладовища буде встановлена Стела Героїв

31 липня 2014 року, прощаючись із загиблими воїнами-кіровоградцями, секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський пообіцяв, що на Алеї Слави Рівнянського кладовища буде встановлена Стела Героїв
Виконано
Сказано 31 липня 2014 р.

Джерело

  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/na-rivnyanskomu-k31714.html
  • Лист заступника міського голови С. Колодяжний
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/oblashtuvannya-25-06-2015.html
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/pokladannya-kvitiv21082015.html?page=3
  •  Лист начальника відділу роботи із засобами масової інформації Кіровоградської міської ради Якуніна Сергія

Результат

Відповідно до листа Кіровоградської міської ради від 11 лютого 2015 року, ПрАТ "Інститут Кіровоградагропроект" проводить виготовлення проектно-кошторисної документації на об'єкті: "нове будівництво алеї Почесних поховань на території Рівнянського кладовища", якою передбачене місце для встановлення Стели Героїв.

Після отримання проектно-кошторисної документації та експертного звіту ДП "Укрдержбудекспертиза" у Кіровоградській області почнеться будівництво Стели Героїв на Алеї Слави.

29 червня 2015 року було повідомлено, що роботи із облаштування Алеї Слави на Рівнянському кладовищі у Кіровограді розпочнуться вже із понеділка, 29 червня. Таке рішення міської влади погодили рідні загиблих героїв АТО, які зустрілися сьогодні із секретарем міської ради Іваном Марковським, щоб остаточно визначитися із проектом спорудження Меморіалу. Роботи на Алеї Слави, планується повністю завершити до Дня незалежності.21 серпня 2015 року відбулося відкриття та освячення Меморіального комплексу — Алеї почесних воїнських поховань.

Відповідно до листа Кіровоградської міської ради від 18 вересня 2015 року, 21 серпня 2015 року відбулося відкриття Алеї Слави, на якій встановлена Стела Героїв.