Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарченко переобладнає приміщення профілакторію "Чайка" під квартири для прикордонників

23 квітня 2014 року голова Херсонської ОДА Юрій Одарченко заявив про намір якомога швидше переобладнати приміщення профілакторію "Чайка" під квартири для прикордонників.
Не виконано
Сказано 23 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://www.day.kiev.ua/uk/article/cuspilstvo/hersonshchina-zavzhdi-bula-ukrayinskoyu-i-bude
  • Лист директора Департаменту економічного розвитку та торгівлі Херсонської обласної державної адміністрації І. Клима
  •  http://www.president.gov.ua/documents/17987.html

Результат

Відповідно до листа Департаменту економічного розвитку і торгівлі Херсонської обласної державної адміністрації від 13 листопада 2014 року, постановою господарського суду від 4 березня 2013 року Відкрите акціонерне товариство «Херсонський бавовняний комбінат», до складу якого входять будівлі санаторію-профілакторію «Чайка», визнано банкрутом. Таким чином, була відкрита ліквідаційна процедура. Питання передачі приміщень санаторію-профілакторію «Чайка» розглядалося на засіданні комітету кредиторів ВАТ «ХБК». У ході обговорення представники комітету кредиторів дійшли до висновку, що питання переобладнання приміщень санаторію-профілакторію "Чайка" можливо буде вирішити тільки після внесення змін до чинного законодавства.

Зазначимо, що 28 липня 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ про звільнення Ю.Одарченка з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації.