Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Впорядкувати роботу таксі в міжнародному аеропорту Бориспіль

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов повідомив, що міліція має намір впорядкувати роботу таксі в міжнародному аеропорту Бориспіль. На його думку, в аеропорту, як і в зарубіжних аеропортах, має бути організована офіційна стоянка для автомобілів таксі, куди підходитимуть люди і виїжджатимуть.
Архів
Сказано 28 квітня 2011 р.

Джерело

  • http://korrespondent.net/kyiv/1212209-miliciya-obeshchaet-uporyadochit-rabotu-taksi-v-aeroportu-borispol
  • http://life.obozrevatel.com/consumer/38275-v-aeroportu-borispol-monopolizirovanyi-stoyanki-taksi-popik.htm
  • http://kbp.aero/transport/sky-taxi/
  • http://kbp.aero/transport/parking/
  • http://kbp.aero/transport/taxi/
  • http://glavred.info/archive/2012/03/03/111804-6.html

Результат

Оскільки в листопаді 2011 р. Анатолій Могильов був призначений Головою Ради Міністрів Криму, виконання цієї обіцянки зараз не знаходиться в його компетенції.

В той же час, зідно з інформацією офіційного сайту аеропорту "Бориспіль", для автомобілів таксі виділене спеціальне місце для стоянки, а до самих автомобілів, особливо до зовнішніх ознак, адміністрацією висуваються певні вимоги. До того ж, у грудні 2011 р. була відкрита офіційна служба таксі аеропорту - Sky Taxi, ціни на перевезення у якої вище за ринкові. Також авторизованими перевізниками є ще дві служби - ТОВ "Автоклуб МАА" та ПП "Плай" ("Еліт-таксі"). Це викликало невдоволення інших служб таксі, а також протест Професійного союзу таксистів України і звинувачення ним адміністрації аеропорту в монополізації таксоперевезень.