Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

У Севастополі найближчим часом будуть розроблені заходи з енергоефективності

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов повідомив, що в Севастополі найближчим часом будуть розроблені заходи з енергоефективності. Тарифи на тепло мають відповідати собівартості наданих послуг, при цьому вони не повинні бути вище, ніж середні по Україні.
Не виконано
Сказано 27 квітня 2011 р.

Джерело

  • http://ubr.ua/ukraine-and-world/events/sevastopol-vozmet-kredit-u-ebrr-dlia-modernizacii-teplosetei-87575
  • http://economics.unian.net/rus/detail/111600
  • http://sevnews.info/rus/view-news/V-Sevastopole-tarify-na-teplo-peresmotryat/3175
  • http://new-sebastopol.com/archive_news/K_sentyabryu_nackomissiya_Saratova_obyazana_predostavit__svoi_predlozheniya_po_tarifnoy_politike

Результат

За даними прес-служби АМКУ від 16 червня 2011 року, Севастопольська міськрада самоусунулася від встановлення тарифів на дані послуги, внаслідок чого Антимонопольний комітет України зобов'язав Севастопольську міськраду розглянути питання встановлення тарифів на послуги централізованого теплопостачання і гарячого водопостачання для кінцевих споживачів до 1 вересня 2011 року.

29 листопада 2011 року міська рада Севастополя затвердила Комплексну регіональну програму «Енергетичний план міста Севастополь на 2011-2015 роки», метою якого є стійкий розвиток енергетичного сектора міста на принципах енергоефективності, раціонального використання енергії і захисту довкілля, при гарантованому рівні якості енергозабезпечення.