Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк проведе будівництво тролейбусної лінії на Окружній та Станіславського

У своєму виступі 10 лютого 2014 року міський голова Луцька Микола Романюк заявив про намір провести будівництво тролейбусної контактної лінії на вул. Окружній та вул. Станіславського.
Архів
Сказано 10 лютого 2014 р.

Джерело

  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/vidbuvsya-zvit-luckogo-miskogo-golovy-mykoly-romanyuka
  • http://www.lutskrada.gov.ua/greeting/zvit-miskogo-golovy
  •  Лист Луцького міського голови Миколи Романюка
  • Запит про отримання публічної інформації
  • Лист першого заступника міського голови Луцька Яковлева Т.
  • Лист міського голови Луцька Романюка М.Я.
  • лист міського голови м. Луцька Миколи Романюка

Результат

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, будівництво тролейбусної лінії на Окружній та Станіславського не проведено, у зв'язку з відмовою інвестора співфінансувати проект.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 2 липня 2015 року, триває пошук нового інвестора для співфінансування будівництва тролейбусної контактної лінії на вул. Окружній та вул. Станіславського.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 6 листопада 2015 року, листом від 29.09.2015 №1.1-2/5553 Міністерству інфраструктури України було надано інвестиційний проект «Оновлення рухомого складу Луцького підприємства електротранспорту з одночасною оптимізацією контактної мережі та впровадженням автоматизованої системи оплати проїзду» для отримання позики від Європейського інвестиційного банку чи/та іншої фінансової установи. Даний проект передбачає комплекс заходів, в тому числі оптимізацію й оновлення контактної мережі, яка включає в себе будівництво тролейбусної лінії довжиною 2,15 км із встановленням 50-ти залізобетонних опор та облаштуванням 3-х тролейбусних зупинок на вулицях Окружній та Станіславського до вул. Львівської.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 травня 2016 року проект «Оновлення рухомого складу Луцького підприємства електротранспорту з одночасною оптимізацією контактної мережі та впровадженням автоматизованої системи оплати проїзду» було розглянуто та підтримано Міністерством інфраструктури України шляхом включення до проектної пропозиції, яка надаватиметься Європейському інвестиційному банку. Наразі проект перебуває на розгляді Міністерства фінансів України. Роботи з будівництва тролейбусної контактної мережі на вул. Окружній та вул. Станіславського розпочнуться після отримання коштів за вказаним проектом.