Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Державного агентства рибного господарства України

Дроник пообіцяв створити систему спеціалізованих оптових ринків для реалізації всієї риби

Голова Державного агентства рибного господарства України Віктор Дроник заявив, що буде створена система спеціалізованих оптових ринків, щоб через них реалізовувати всю рибу.
Архів
Сказано 3 серпня 2011 р.

Джерело

  • http://2000.net.ua/2000/derzhava/resursy/74850
  • http://www.depo.ua/ru/rynki/promyshlennost/rinat-ahmetov-poproshalsja-s-mariupolskim-morskim-rybnym-portom.htm
  • http://www.rbc.ua/ukr/news/politics/kabmin-prinyal-otstavku-predsedatelya-gosrybagentstvo-viktora-25032014150800

Результат

Cтворення оптових ринків продукції рибного господарства передбачено Державною цільовою програмою створення оптових ринків сільгосппродукції і Державною цільовою економічною програмою розвитку рибного господарства на 2012-2016 роки. Наразі в Україні функціонують три оптові ринки сільськогосподарської продукції: "Шувар" (Львів) з терміналом "Риба і морепродукти", "Столичний" (Київ), на якому в листопаді 2012 року відкрито рибний павільйон "Риба та М’ясо". Крім того, ведуться підготовчі роботи щодо створення рибного павільйону і на ринку "Господар" (Донецька область). Слід зауважити, що, за інформацією Держрибагентства, термінали "Риба і морепродукти" будуть облаштовуватись і на інших оптових ринках, які планується відкрити в подальшому.

Кабінет міністрів України прийняв відставку голови Державного агентства рибного господарства України Віктора Дроника. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 223-р від 19 березня 2014 р.