Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

До травня 2011 року завершити розробку програми енергозбереження в Києві

Як повідомив Перший заступник Голови КМДА Олександр Мазурчак, Київська міська держадміністрація почала розробку міської програми енергозбереження, яка передбачає модернізацію будівель, використання відновлюваної енергії, впровадження енергоефективного промислового обладнання та реконструкцію інженерних мереж. Програма розрахована до 2014 року, а її розробка завершиться в травні 2011 року.
Виконано
Сказано 21 березня 2011 р.

Джерело

  • http://www.kommersant.ua/doc-u.html?docId=1605212&issueId=7000718
  • Письмо начальника Главного управления энергетики, энергоэффективности и энергосбережения Киевской городской государственной администрации

Результат

У відповідь на запит про доступ до публічної інформації надійшло повідомлення про те, що Головним управлінням енергетики, енергоефективності та енергозбереження розроблено проект "Регіональної цільової програми підвищення енергоефективності на 2011-2015 роки для міста Києва". В серпні 2011 року проект Програми направлено в Державне агенство з енергоефективності та енергозбереження України для розгляду та погодження в установленному порядку, після чого відбудеться її публічне обговорення та винесення на сесію Київської міської ради для затвердження.