Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Погорєлов пообіцяв побудувати каналізацію в мікрорайоні Червениця

23 травня 2013 року мер Ужгорода Віктор Погорелов на зустрічі з представниками кооперативу мікрорайону Червениця з приводу побудови в мікрорайоні каналізації пообіцяв, що каналізація буде побудована. На будівництво в бюджеті міста передбачено 200 тисяч гривень.
Архів
Сказано 23 травня 2013 р.

Джерело

  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/news/2013/5/23/
  • Лист секретаря міської ради В.Щадея
  • http://zakarpattya.net.ua/News/143545-V-Uzhhorodi-pochynaiut-budivnytstvo-kanalizatsii-v-mikroraioni-Chervenytsia
  • http://voda.uz.ua/?p=2433
  • http://karpatskijobjektiv.com/v-uzhgorodi-ogolosheno-drugiy-tur-oprilyudneno-i-rezultati-viboriv-video/

Результат

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 31 липня 2014 року, з метою будівництва КНС в м-ні Червениця, управлінням капітального будівництва розроблено проектно-кошторисну документацію. У зв’язку з непроведенням видатків казначейською службою, виконання робіт не розпочато.

10 серпня 2015 року фірма підрядник ТОВ «Будівельна компанія «Оллтех» на замовлення управління капітального будівництва Ужгородської міської ради починає роботи з будівництва каналізаційно-насосної станції в мікрорайоні Червениця.

Станом на 8 жовтня 2015 року тривають переговори з держлісгоспом щодо прокладання каналізаційної мережі в мікрорайоні Червениця. Після завершення переговорів, під наглядом представників КП «Водоканал м. Ужгорода», розпочнуться роботи зі спорудження каналізаційно-насосної станції та каналізаційної траси.

2 листопада 2015 року в Ужгородській ТВК оприлюднили постанову №206 від 30 жовтня 2015 року, згідно з якою в Ужгороді 15 листопада 2015 року відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. За цю посаду змагатимуться кандидат від політичної партії «Відродження» Богдан Андріїв (отримав 10 740 голосів) та самовисуванець Сергій Ратушняк (отримав 7 169 голосів).