Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв, що арена до Євробаскету розташовуватиметься на вулиці Ряшівській

"Арена до Євробаскету розташовуватиметься на вулиці Ряшівській". Про це розповів мер Львова Андрій Садовий у лютому 2013 року. "Спорткомплекс розташовуватиметься на вулиці Ряшівській. Ця ділянка вільна від забудови, немає жодних перешкод. Процедура така – ми ділянку передаємо на наше комунальне підприємство «Спорт-ресурс» і потім «Спорт-ресурс» підписує угоду. Це передбачає чинне законодавство України. Ця ділянка є погоджена", - додав мер.
Архів
Сказано 28 лютого 2013 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/portal-news/sport/eurobasket-2015/209538-arena-do-yevrobasketu-roztashovuvatymetsia-na-vulytsi-riashivskii-a-sadovyi
  • http://arena.lviv.ua/ua/Lviv-sport-arena-under-construction
  • http://www.unian.ua/sport/928427-fiba-europe-perenosit-evrobasket-2015-z-ukrajini.html

Результат

Станом на 3 липня 2013 року у Львові на вул. Ряшівській почалося будівництво багатофункціональної арени до «Євробаскет-2015». Вже зараз на об'єкті працює близько 10 одиниць техніки. Закінчити будівництво комплексу планують до березня 2015 року.

Згідно рішення європейського відділення Міжнародної федерації баскетболу, Чемпіонат Європи з баскетболу, який в 2015 році повинна була прийняти Україна, буде перенесений в іншу країну.