Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Саінсус обіцяє добиватися для Кіровограду збільшення субвенції з державного бюджету на перевезення пільговиків у міському пасажирському транспорті

27 лютого 2013 року під час зустрічі з членами ініціативної групи мешканців селища Нового міський голова Кіровограду Олександр Саінсус наголосив, що буде добиватися для Кіровограду збільшення субвенції з державного бюджету на перевезення пільговиків у міському пасажирському транспорті у зв’язку з кризовою ситуацією, що склалася навколо транспортного пасажирського забезпечення селища Нового. Він запевнив, що вже до кінця тижня буде визначено склад ініціативної групи, яка вирушить захищати інтереси Кіровограда до Києва.
Не виконано
Сказано 27 лютого 2013 р.

Джерело

  • http://kr-rada.gov.ua/news/oleksandr-sainsus-problemu-pasaj.html
  • http://www.kirovograd.net/shortly/2013/12/11/pershii_zam_sainsusa_kanishev_marshrut_centralnii_skasovano_ne_bude.htm

Результат

Станом на лютий 2013 року було передбачено близько 16 млн грн державної субвенції на перевезення пільговиків у міському пасажирському транспорті, однак для того, щоб повністю вирішити це питання, необхідно було 24,6 млн грн. Станом на 11 грудня 2013 року розмір субвенції не змінився (15,9 млн грн), при цьому на рахунки підприємств надійшло лише 12,8 млн грн, ще 700 тис. грн знаходяться в органах державного казначейства.