Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Попов обіцяє в 2013 році завершити реконструкцію проспекту Перемоги

Олександр Попов, голова КМДА, 11 березня 2013 року пообіцяв, що протягом поточного року буде здійснено реконструкцію проспекту Перемоги. Міська влада готова виділити на реконструкцію кошти у розмірі 100 млн грн., решта коштів будуть залучені з інших джерел. Роботи, за словами Олександра Попова, розпочнуться вже з наступного тижня та проходитимуть поетапно. На першому етапі буде повністю замінене дорожнє покриття на 3-4 км проспекту. Загалом буде реконструйовано майже 406 тис. кв. м проїжджої частини, 150 тис. кв. м тротуарів і велосипедних доріжок, 17 підземних пішохідних переходів. Після завершення реконструкції пропускна спроможність проспекту збільшиться із 70 до 100 тисяч автомобілів на добу.
Не виконано
Сказано 11 березня 2013 р.

Джерело

  • http://auto.bigmir.net/autonews/roads/1532934-Popov-dal-start-global-noj-rekonstrukcii-pr--Pobedy
  • http://kievcity.gov.ua/news/5779.html
  • http://kiev.pravda.com.ua/news/52132e9884ac8/
  • http://www.unn.com.ua/uk/news/1240983-rekonstruktsiyu-prospektu-peremogi-zavershat-nastupnogo-roku-kmda
  • http://tsn.ua/kyiv/persha-cherga-rekonstrukciyi-prospektu-peremogi-zavershena-324099.html

Результат

20 серпня 2013 року голова КМДА Олександр Попов підтвердив, що у 2013 році реконструкція проспекту Перемоги завершена не буде.

6 грудня 2013 року під час інспекційної поїздки голова КМДА О.Попов повідомив, що заврешена перша частина реконструкції проспекту Перемоги. У ході першого етапу проїжджа частина проспекту на ділянці від кемпінгу "Пролісок" до Святошинського шляхопроводу була покрита трьома шарами зносостійкого асфальтового покриття. Також уздовж проспекту обладнана велосипедна доріжка. Крім того, були оновлені бар'єрна огорожа, освітлення, підлога, стіни і сходи восьми підземних переходів, розташованих на реконструйованому відрізку дороги. "З літа виконано третину всього обсягу реконструкції. Відремонтовано понад 4 кілометрів дороги", – сказав Олександр Попов. Другий етап реконструкції розпочнеться на весні 2014 року.