Олійник пообіцяв зробити депутатське звернення у СБУ по зникненню Луценка

Читать на русском

Народний депутат від Партії Регіонів Володимир Олійник заявив про те, що зробить депутатський запит в Службу Безпеки України, а також у Міністерство внутрішніх справ по питанню зникнення активіста Євромайдану Ігоря Луценка.

Про це він заявив сьогодні, 21 січня, в ефірі Громадського телебачення.

«Також я особисто зателефоную до першого заступника міністра внутрішніх справ та до першого заступника голови СБУ», - додав Олійник.

Він пообіцяв у найближчі 3 години надати журналістам копії депутатських запитів.

Олійник уточнив, що наразі він розглядає ситуацію з Ігорем Луценко саме як зникнення, а не як викрадення.

Також Олійник заявив, що внесені ним у співавторстві з Вадимом Колесніченком правки до закону «Про судоустрій і статус суддів», написані згідно з європейськими нормами.

Нагадаємо, 16 січня 2014 року лідер партії УДАР Віталій Кличко пообіцяв, що опозиція ініціюватиме референдум про недовіру Віктору Януковичу, Володимиру Рибаку і ВРУ у разі, якщо вони підпишуть закони, прийняті в цей день, в тому числі і закон Колесніченка-Олійника.

Того ж дня політолог Володимир Фесенко заявив , що під час голосування за бюджет 2014 року і за «поліцейські» закони відбулося те ж, що і в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності, коли розігнали мирний протест.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: