Працівників «Київпастрансу» заспокоїли, віддавши їм частину боргів

Читать на русском

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко заявив, що на погашення заборгованості з заробітної плати працівникам «Київпастрансу» перераховано 9 млн. грн.

«На зарплати всіх працівників «Київпастранс» потребує близько 55 мільйонів гривень на місяць. Частину з цих грошей, трохи більше 10 мільйонів гривень, підприємство заробляє, а різницю – покриває місто. Поки ми провели перший транш, до кінця місяця зможемо проплатити ще»,  - цитує Крамаренка прес-служба КМДА.

Зі слів Крамаренка, зазначений перший транш дозволить «підтримати підприємство і зняти напруження у колективі».

Як повідомляється, із загального фонду бюджету Києва щорічно виділяються близько 300 млн. грн цільових дотацій на зарплату працівників «Київпастрансу».

Також повідомляється, що цього року Київ внесе до статутного капіталу «Київпастрансу» 221 млн. грн. для розрахунків за кредитами ЄБРР та банку «Хрещатик».

Нагадаємо, 3 грудня 2013 року в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко пообіцяв, що водіям «Київпастрансу» видадуть зарплату за грудень після 10 січня.

Судячи з обіцянок київської влади, проблеми з виплатою зарплати працівників «Київпастрансу» виникали постійно протягом останніх років: зокрема, в грудні 2011 року голова КМДА Олександр Попов обіцяв погасити заборгованість з зарплати перед київпастрансівцями, і тоді ця обіцянка була виконана.

31 січня 2013 року Крамаренко запевнив, що вартість проїзду в транспорті «Київпастрансу» залишиться на рівні 1,5 та 2 грн.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: