В міліції кажуть, що опозиція озброює Майдан довжелезними палицями

Читать на русском

В Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що народні депутати від опозиційних партій роздають людям на Майдані Незалежності двометрові дерев’яні палиці з металевими наконечниками.

«Ці палиці є ні що інше як небезпечна холодна зброя, яку вони збираються застосовувати для травмування правоохоронців», - повідомляє прес-служба відомства.

При цьому в МВС наголошують, що такі дії, які начебто вчиняють народні депутати від опозиції, кваліфікуються за статтями 260 і 294 Кримінального кодексу  (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань та організація масових заворушень відповідно).

Також офіційний сайт МВС повідомляє, що у Львові міліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст. 279 КК (блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства) проти осіб, які заблокували виїзди батальйону «Беркута» з територій військових частин.

Нагадаємо, 19 січня 2014 року народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов запевнив, що влада докладе максимум зусиль, аби не допустити людських жертв під час протестів.

Як відомо, вчора, орієнтовно з 16:00, біля стадіону «Динамо» в Києві розпочалися сутички агресивно налаштованих протестувальників з міліцією, які тривають досі.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: