Монітори з київського метро заберуть за борги

Читать на русском

Монітори, розміщені в рухомому складі столичного метро, будуть демонтовані, незважаючи на те, що компанія-власник оскаржила це рішення в суді. 

«Оператор намагається оскаржити наказ про демонтаж у суді. Проте суд відмовився зупинити дію наказу у якості запобіжного заходу», – повідомив в.о. начальника юридичного відділу КП «Київреклама» Євген Коноваленко, якого цитує прес-служба КМДА.

Повідомляється, що рішення демонтувати монітори прийнято через заборгованість оператора, яка наразі становить 1,3 млн. грн. Столична влада скаржиться, що компанія-контрагент не платить за розміщення реклами вже понад рік та ігнорує вимоги погасити заборгованість.

В результаті, «Київський метрополітен» звернувся до суду і 10 грудня 2013 року Вищий господарський суд України виніс рішення на його користь.

Нагадаємо, 26 вересня 2013 року голова КМДА Олександр Попов пообіцяв, що в 1-му кварталі 2014 року метрополітен перейде на систему автоматичного продажу преси.

10 вересня 2013 року він запевнив, що протягом року для київського метрополітену буде закуплено 140 нових вагонів метро.

29 серпня 2013 року Попов пообіцяв розпочати запровадження диференційованої оплати проїзду в метро.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: