Протестуючі в Києві стали не тільки бандитами, а й алкоголіками

Читать на русском

З 31 грудня по 8 січня до швидкої допомоги звернулися 72 учасники масових заходів в центрі Києва, які скаржилися на алкогольні інтоксикації, симптоми ГРВІ та переохолодження, повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на Департамент охорони здоров’я.

«Серед них 12 осіб скаржилися на лихоманку та нежить, 34 особам було діагностовано травми чи переохолодження, іншим – надано медичну допомогу з приводу хронічних хвороб та алкогольних інтоксикацій», - зазначається в повідомленні.

При цьому, за інформацією Департаменту охорони здоров’я, серед учасників протестів лікарі швидкої зафіксували також випадки корости та психічних захворювань.

Також повідомляється, що з 72 осіб, які в означений період звернулися за медичною допомогою на Майдані, лише 10 були киянами, а решта – іногородніми або навіть безхатченками.

Департамент охорони здоров’я звернувся до учасників протестів з проханням уникати участі в масових заходах за наявності серйозних хронічних захворювань, дотримуватися правил особистої гігієни та не зловживати алкоголем.

Загалом, згідно з даними департаменту, з початку акцій протесту до лікарень Києва доставлено понад 515 осіб, а всього за медичною допомогою звернулися 924 протестуючих.

Нагадаємо, раніше в МВС повідомили, що протягом святкового тижня до Шевченківського райуправління міліції надійшли близько 70 звернень щодо завдання тілесних ушкоджень, хуліганства, крадіжок та інших протиправних дій з боку учасників Євромайдану.

8 січня була оприлюднена резолюція Сенату США, в якій допускалося введення санкцій проти окремих представників української влади в разі чергового застосування сили до мирних демонстрантів на Майдані Незалежності.

Як повідомляли ЗМІ, 15 грудня учасники народного віче на Майдані затримали двох чоловіків у нетверезому стані, які виявилися співробітниками київської міліції.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: