Азаров твердо настроєний продавити бюджет у Раді 16 січня

Читать на русском

Члени Кабінету Міністрів повинні створити всі умови для прийняття Держбюджету-2014 16 січня і переконати народних депутатів підтримати в цей день відповідний законопроект, заявив прем’єр-міністр Микола Азаров на сьогоднішньому засіданні уряду. 

«Наступний тиждень буквально кожен член Кабінету Міністрів повинен присвятити в першу чергу роботі з народними депутатами, з комітетами Верховної Ради і парламентськими фракціями, щоб донести до них наше переконання: розроблений Урядом бюджет – це головна запорука фінансової стабільності і економічного розвитку в 2014 році», - цитує слова прем’єра прес-служба КМУ.

Азаров також додав, що Верховна Рада прийняла спеціальну постанову про особливості розгляду і прийняття Держбюджету на 2014 рік, відповідно до якої бюджетний комітет парламенту вже розпочав підготовку пропозицій до проекту бюджету за участі представників КМУ.

Зі слів прем’єра, підготовка законопроекту завершиться до  10:00 16 січня - в цей же день, згідно з згаданою постановою, бюджет має бути прийнятий в цілому.

Нагадаємо, 25 грудня 2013 року голова Верховної Ради Володимир Рибак запевнив, що бюджет наступного року буде прийнято в січні.

В свою чергу голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов 16 грудня 2013 року прогнозував, що держбюджет буде ухвалено в лютому 2014 року.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: