Кличко перейшов на фінальну стадію боротьби з МАФами в Києві

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв, що до весни наступного року столична влада наведе порядок з МАФами у столиці.

«Впевнений, що до весни лад з МАФами наведемо. Це ключове завдання. І я його виконаю», - цитує Кличка прес-служба КМДА, передає «Слово і Діло».

За його словами, на сьогоднішній день ситуація з МАФами у Києві поступово налагоджується, а міська влада залучає додаткову техніку для демонтажу незаконних кіосків.

Кличко повідомив, що кожен день в Києві демонтується близько 10 МАФів. «Був великий супротив: одні демонтуємо – інші ставлять. Я порушив це питання перед керівниками міліції, щоби такого не відбувалося. А також наголошую, що очільники районів несуть персональну відповідальність. Якщо нові МАФи будуть ставитися, будемо порушувати питання про подальше перебування таких керівників на посадах», - пригрозив міський голова.

Мер Києва також зазначив, що найближчим часом міська адміністрація представить загальну схему розміщення МАФів у столиці, додавши, що кіоски не будуть псувати зовнішній вигляд міста, не будуть розташовуватися на червоних лініях, а також не заважатимуть пересуванню киян.

Читайте також: МАФи приносять до районних бюджетів близько 25% доходів - депутат Київради

Нагадаємо, Віталій Кличко не виконав обіцянку щодо незаконної установки МАФів. 12 червня 2014 року міський голова запевнив, що кіосків біля станцій метро не буде. І пообіцяв уже через тиждень перевірити виконання розпорядження та справжність документів у тих, хто залишився.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: