Хто обіцяв впоратися зі стихією в нинішню безсніжну зиму?

Читать на русском

У системі «Слово і діло» зафіксовані 13 обіцянок представників центральної та місцевої влади щодо підготовки до зими 2013-2014 року, 5 з яких станом на 27 грудня вже можна вважати виконаними.

Зокрема, виконані дві обіцянки прем'єр-міністра Миколи Азарова, який заявляв про те, що до зими 2013-2014 років будуть закуплені більш як 1 млн. тонн посипного матеріалу та реагентів , а також заготовлено 93 тис. одиниць шанцевого інструменту.

У свою чергу віце-прем'єр Юрій Вілкул справився з виконанням своєї обіцянки щодо підготовки 6,5 тис. одиниць снігоприбиральної техніки до зимового сезону 2013-2014 років.

Було також виконано обіцянку генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор » Петра Берегового, який раніше анонсував підготовку 297 одиниць снігоприбиральної техніки на зимовий період 2013-2014 років.

Крім цього, можна констатувати виконання обіцянки мера Житомира Володимира Дебоя, який заявив про придбання для очищення вулиць міста трьох спеціально укомплектованих машин зима-літо.

Нагадаємо, 10 вересня 2013 року голова КМДА Олександр Попов запевнив, що сніговий колапс, подібний до того, який був навесні цього року в Києві, не повториться.

Заступник голови КМДА Михайло Костюк в свою чергу пообіцяв, що в зимовий період в центрі Києва буде застосовуватися нова схема паркування.

Зазначимо, що нинішня безсніжна погода поки не дозволяє перевірити на практиці деякі з перерахованих обіцянок, і зовсім не обов'язково, що закуплена владою техніка виявиться в строю на момент виникнення зимової стихії.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: