Ярошу, що «нудьгує» в Раді, запропонували місце у Міноборони

Читать на русском

Петро Порошенко запропонував народному депутату Дмитру Ярошу посаду у Міністерстві оборони України.

Про це заявив радник глави МВС Антон Геращенко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Я можу підтвердити, що Дмитру Ярошу надійшла пропозиція від Президента зайняти посаду у Міністерстві оборони. Я б схвально поставився до рішення, якби Дмитро Ярош прийшов на роботу на державну службу», – зазначив він.

Як зазначив Геращенко, Ярошу у Верховній Раді нудно, а в Міноборони він би міг створити Добровольчий союз оборони України за прикладом естонської, фінської або швейцарської системи.

«І я скажу: бачу, що йому відверто нудно у Верховній Раді. Плюс він важко поранений у бою. Я би із задоволенням міг би разом із Дмитром Ярошем створити Добровольчий союз оборони України за прикладом естонської, фінської, швейцарської системи», – додав Геращенко.

Нагадаємо, вчора з'явилася інформація про те, що «Правому сектору» дали наказ про те, що вони повинні покинути зону проведення антитерористичної операції.

У Генштабі, у свою чергу, заявили, що «Правому сектору» не ставили жодних ультиматумів. Мовляв, добровольчим батальйонам запропонували увійти до складу Збройних сил чи до Нацгвардії через призов. Але з такою пропозицією у Добровольчому Українському Корпусі не згодні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: