Майже мільйон переселенців забезпечені житлом – ДСНС

Читать на русском

800 тисяч 832 особи переселенців з Криму та Донбасу забезпечені житлом для тимчасового проживання.

Про це повідомила керівник прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій України Наталія Бистра, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

За словами Бистрої, за вихідні із Донецької області виїхало 108 місцевих мешканців, серед яких троє дітей дошкільного віку та один чоловік, що не міг самостійно пересуватись. Майже всі вони покинули територію, підконтрольну терористам.

«З кінця січня і по сьогодні з прифронтових територій та населених пунктів, що постійно зазнавали обстрілів терористів, у Донецькій та Луганській областях було вивезено, а також залишили самостійно 13 тисяч 591 людина, серед них 2 тисячі 282 дитини та 368 людей із обмеженими можливостями», – зазначила Бистра.

«З моменту проведення АТО на сході країни з Донбасу до інших регіонів було переселено 780 тисяч 475 осіб, у тому числі 136 тисяч 281 дитина та 366 тисяч 95 інвалідів та осіб похилого віку», – підкреслила вона.

«За даними міжвідомчого координаційного штабу, загальна кількість людей, які були переселені і забезпечені житлом для тимчасового проживання з урахуванням тих людей, які були переміщені з АР Крим та міста Севастополь, на сьогодні становить 800 тисяч 832 осіб, у тому числі 140 тисяч 936 дітей і 358 тисяч 713 інвалідів та престарілих», – додала Бистра.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: