Янукович не горить бажанням звільняти Азарова

Читать на русском

Президент Віктор Янукович заявив, що відставка Кабінету Міністрів повинна ініціюватися в парламенті, а оскільки Верховна Рада не змогла висловити недовіру Кабміну, то питання про відставку уряду наразі не стоїть. 

Про це він сказав під час спілкування зі студентами, яке він провів перед початком круглого столу щодо врегулювання ситуації в країні.

«Процедура відставки Кабінету Міністрів передбачає голосування в парламенті, а потім вже дії Президента відповідні. Голосування вже відбулось, і ви це побачили», - цитує слова Глави держави його прес-служба.

Нагадаємо, один з лідерів партії «Батьківщина» Олександр Турчинов 1 грудня обіцяв, що мітинги не припиняться до відставки Кабміну.

Виконати як мінімум три вимоги опозиції, серед яких і відставка уряду Миколи Азарова, просили у Януковича і інші опозиційні лідери – Віталій Кличко та Арсеній Яценюк. До виконання цих вимог, як вони обіцяють, протести в центрі Києва будуть продовжуватися.

Раніше Верховна Рада не змогла відправити у відставку уряд – 3 грудня відповідний проект постанови підтримали лише 186 народних депутатів. 

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: