Замість паралельного Генштабу, Ярош офіційно даватиме поради Муженку

Читать на русском

Народний депутат та лідер ДУК «Правий Сектор» Дмитро Ярош може стати новим радником начальника Генерального штабу Збройних сил України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Тетяна Ричкова, передає «Слово і Діло».

«Дмитро Ярош буде призначений на посаду радника НГШ. Насамперед необхідно налагодити координацію з добровольчим рухом для кращої взаємодії з ЗСУ в зоні АТО. Саме Дмитро зможе конструктивно працювати в даному напрямку», – написала волонтер на своїй сторінці.

Разом з тим, сама Ричкова невдовзі також отримає офіційний статус помічника начальника Генштабу, і на цій посаді займатиметься закупівлями, матеріальним забезпеченням та концепцією покращення морально-психологічного стану військовослужбовців.

Нагадаємо, незадоволений роботою Генерального штабу, лідер «Правого Сектора» Дмитро Ярош наприкінці січня заявив про створення «паралельного Генштабу», основною метою якого стане розробка рекомендацій керівництву ЗСУ. 19 лютого батальйони «Донбас», «Кривбас», «Полтава», «Січеслав», «Правий Сектор» та частина «Айдара», воїни-афганці та представники «Автомайдану» створили об'єднаний штаб.

Раніше Ярош також обіцяв домогтися прийняття закону про добровольців, однак це його зобов'язання наразі перебуває в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: