В грудні Попов похвалився тим, за що в березні йому б було соромно

Читать на русском

Першу чергу проспекту Перемоги введено в експлуатацію згідно з графіком, повідомляє прес-служба КМДА.  

«З літа ми виконали третину роботи. Відремонтовано вже понад 4 кілометри дороги, і це за умов складної фінансової ситуації. Компанія, яка стала партнером у реалізації проекту, фактично кредитує місто. Розрахуватися ми зможемо наступного року, але при цьому роботи не зупинялися», – прокоментував хід ремонтних робіт голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, який відвідав об’єкт.

Наразі на ділянці від кемпінгу «Пролісок» до Святошинського шляхопроводу укладено тришарове асфальтне покриття, оновлено бар’єрне огородження і нанесено нову дорожню розмітку.  

Також вздовж проспекту облаштована велосипедна доріжка, відремонтовано тротуари, оновлено та обладнано пандусами підземні переходи.

Як повідомляється, навесні розпочнеться другий етап реконструкції, до якого вже проведена підготовка – зокрема, укладено нижні шари асфальтобетонного покриття на ділянці від метро «Святошин» до метро «Нивки».

Нагадаємо, в березні 2013 року Попов обіцяв, що протягом року буде здійснено реконструкцію всього проспекту Перемоги.

20 серпня Попов запевнив, що ремонтні роботи на проспекті Перемоги для уникнення заторів проводитимуться в нічний час, але насправді автомагістраль ремонтували вдень.

2 вересня гендиректор «Київавтодору» Петро Береговий пообіцяв, що реконструкція підземних переходів на першій ділянці  просп. Перемоги, від туркомплексу «Пролісок» до метро «Святошин»,  завершиться до 6 листопада 2013 року, проте ця обіцянка не була виконана.

30 вересня Попов запевнив, що наступного року буде реконструйовано проспект Перемоги в частині від Кільцевої дороги до Повітрофлотського мосту.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: