Уряд будуть звільняти уже завтра

Читать на русском

Лідери фракцій «Батьківщина», УДАР та «Свобода» Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок вимагають розглянути завтра, 3 грудня, питання недовіри уряду Миколи Азарова у Верховній Раді.

Відповідну вимогу опозиціонери висунули на погоджувальній раді парламенту, передає прес-служба партії «Батьківщина».

«Завтра сесія повинна початись з розгляду резолюції недовіри Кабміну  і зупинки політичних переслідувань», - зазначив Яценюк.

Залишивши засідання погоджувальної ради, опозиціонери вийшли на мітинг, який триває під Кабінетом Міністрів, і розповіли учасникам протесту про висунуті ними вимоги.

Як повідомляло «Слово і діло», 25 листопада 2013 року опозиційні фракції зареєстрували у Верховній Раді проект постанови про відповідальність Кабінету Міністрів.

1 грудня 2013 року один з лідерів партії «Батьківщина» Олександр Турчинов запевнив, що мітингувальники не розійдуться до відставки уряду.

Заяву про те, що мітинг не припиниться до виконання вимог опозиції, серед яких і відставка Кабміну, зробив і лідер партії УДАР Віталій Кличко.

Раніше нардеп від «Батьківщини» Леся Оробець заявила, що опозиція ініціюватиме відставку діючого Кабміну в разі непідписання угоди про асоціацію з ЄС.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: