Опозиція вирішила, що відправити Кабмін у відставку краще пізно, ніж ніколи

Читать на русском

Після того, як не було виконано обіцянку народного депутата від опозиційної партії УДАР Ірини Геращенко з приводу ініціювання відставки уряду Миколи Азарова у вересні, опозиційні фракції все ж таки зареєстрували проект постанови про відповідальність Кабінету Міністрів.

Відповідний документ з підписами лідера фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка, лідера фракції УДАР Віталія Кличка та лідера фракції «Свобода» Олега Тягнибока зареєстрований в парламенті 25 листопада 2013 року під №3692.

«З огляду на грубе порушення вимог закону України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики» дії уряду містять ознаки зради національних інтересів українського народу», - прокоментував подання постанови голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

В заяві прес-служби партії з цього приводу зазначається, що за відставку уряду зібрано 166 підписів народних депутатів.

Нагадаємо, що розпорядженням №905-р від 21 листопада 2013 року Кабінет Міністрів призупинив процес підготовки України до укладання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

20 травня 2013 року народний депутат від партії УДАР Віктор Чумак пообіцяв, що його партія буде вимагати відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

У свою чергу 3 липня 2013 року народний депутат Едуард Леонов пообіцяв, що ВО «Свобода» домагатиметься відставки губернаторів областей, де виявлено факти міліцейської злочинності.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: