На «багатообіцяльну» картку киянина вже нараховують зарплати

Читать на русском

Для працівників окремих комунальних підприємств Києва розпочато випуск зарплатних карток на базі електронного носія «картки киянина», повідомляє прес-служба КМДА.

«Сьогодні у системі «Картка киянина» зареєстровано 346 тисяч осіб, і 250 тисяч з них вже отримали картку, інші матимуть її до кінця поточного року. Тепер ми готові виходити на весь загал і видавати картку не лише пільговикам, а й усім бажаючим киянам. Для цього вже запущено додаткові сервіси на картці», – зазначив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Крамаренко резюмував, що на сьогодні пілотний етап проекту можна вважати реалізованим.

Наразі випуск зарплатних карток в рамках проекту «Картка киянина» здійснюється банком «Хрещатик», також про готовність взяти участь у проекті заявили банки «Михайлівський» і «Русский Стандарт».

Також в КМДА повідомили, що власники «картки киянина» можуть використовувати її функції і відслідковувати здійснені за допомогою неї операції через «персональний кабінет» на сайті kyivcard.com.ua.

Варто зазначити, що в системі «Слово і діло» станом на 28 листопада 2013 року міститься 20 обіцянок представників київської влади, які стосуються проекту «Картка киянина» - 9 із них належать заступнику голови КМДА Руслану Крамаренку, а 8 – голові КМДА Олександру Попову.

При цьому протягом впровадження проекту 7 обіцянок не були виконані, 4 вдалося виконати, а 9 залишаються в процесі виконання. 

Нагадаємо, 16 липня 2013 року голова КМДА Олександр Попов запевнив, що функціонал картки киянина буде розширюватися.

В червні Попов обіцяв, що протягом 2013 року картку киянина отримають 425 тис. осіб.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: