Адвокат Савченко спростував інформацію щодо її звільнення

Читать на русском

Надія Савченко не потрапила у списки «всіх на всіх». Українську льотчицю можуть звільнити з СІЗО, завершивши справу у процесуальний спосіб.

Про це повідомив її адвокат Марк Фейгін у своєму Twitter, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Ситуація прояснилася. Справа Савченко формально продовжиться. Вона завершиться у процесуальний спосіб. Хоча невинуватість Савченко очевидна», – написав Фейгін.

Зокрема, Фейгін спростував повідомлення про швидке звільнення його підзахисної. «Моє джерело, яке знає суть переговорів по Савченко, все ж сказало, що вона не потрапила у списки по обміну «всіх на всіх», – сказав Фейгін.

Раніше Фейгін заявив, що нібито досягнуто домовленості про обмін і Савченко включена в списки. «Це неофіційна інформація, я не бачив цих списків, потрібно документ побачити, що за підписи стоять. Але це надійне джерело», – заявив Фейгін.

Нагадаємо, в результаті переговорів «нормандської четвірки» у Мінську підписано документ по комплексу заходів щодо врегулювання ситуації на основі Мінських домовленостей. Він передбачає звільнення всіх заручників протягом 19 днів, куди мала входити і українська льотчиця Надія Савченко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: