В уряді дали зрозуміти, хто винен в затягуванні будівництва на Поштовій

Читать на русском

Закінчення реконструкції Поштової площі, другий тунель під якою, згідно з обіцянкою заступника голови КМДА Анатолія Голубченка, має бути відкритий в першій декаді грудня, повинна профінансувати міська влада.

«Уряд виконав свої зобов’язання і профінансував з державного бюджету 150 млн. грн… Для успішного та своєчасного завершення робіт необхідно профінансувати з міського бюджету 50 млн. грн., як це передбачено проектом. Київська влада має докласти зусиль, аби не перетворити реконструкцію Поштової площі на довгобуд», - прокоментував ситуацію віце-прем’єр Олександр Вілкул, якого цитує прес-служба.

В уряді розраховують, що після завершення будівельних робіт пропускна спроможність цього транспортного вузла збільшиться з 85 до 110 тис. автомобілів на добу.

Як відомо, наразі триває спорудження другої частини тунелю на Поштовій площі та правоповоротного з’їзду з Володимирського узвозу на Набережне шосе по вул. Боричів узвіз.

Нагадаємо, в кінці липня 2013 року голова КМДА Олександр Попов запевняв, що зміни до міського бюджету щодо надання фінансування на будівництво Поштової площі будуть внесені до 10 серпня 2013 року.

Згідно з обіцянкою голови Кабміну Миколи Азарова, друга частина тунелю на Поштовій площі мала бути відкрита до 6 листопада, проте цього не відбулося.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: