В Дебальцевому хитке перемир'я. Місцевим дозволили покинути місто

Читать на русском

Представники самопроголошеної Донецької народної республіки та сил антитерористичної операції домовилися про режим припинення вогню на лініях Дебальцеве – Вуглегірськ та Дебальцеве – Артемівськ протягом п'ятниці для того, щоб дати можливість евакуюватися місцевим жителям.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Корреспондент».

Як повідомив заступник начальника управління МВС в Донецькій області Ілля Ківа, годинами припинення вогню, про які домовились сепаратисти й українські військові, є проміжки часу з 8:00 до 10:00 та з 14:00 до 17:00 6 лютого.

Разом з тим, представник правоохоронних органів зазначив, що в цілому говорити про припинення вогню з боку сепаратистів не можна. «О 6:00 почався масований обстріл житлових кварталів Дебальцевого. На сьогодні інтенсивність обстрілу скоротилась. Але з хвилини на хвилину ми очікуємо атак ворожої артилерії», – сказав Ківа в ефірі одного з телеканалів сьогодні вранці.

Читайте також: Експерт: ЄС, США та РФ вже домовились, як вирішити конфлікт в Україні

Нагадаємо, вчора «Слово і Діло» писало про те, що Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю іспанському виданню El Pais заявив, що першу партію озброєння від США, Польщі та Франції Україна вже отримала, а про надання нам смертоносного озброєння наразі мова не йде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: