На Волині почули Януковича і взялись ремонтувати дороги?

Читать на русском

В Волинській області проводяться масштабні ремонтні роботи на дорогах, повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації. 

Зокрема, наразі ремонт ведеться на трасі Ковель-Ратне в напрямку білоруського кордону, виконуються ямкові роботи на ділянці Кременець-Турійськ та проводиться капремонт вул. Шевченка в смт. Луків Турійського району.

Нагадаємо, у вересні 2013 року за результатами поїздки у Волинську область Президент Віктор Янукович розкритикував якість доріг в регіоні, доручивши уряду, «Укравтодору» і місцевій владі провести ремонт доріг Луцьк - Ківерці – Маневичі та Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква, а також вирішити питання фінансування ремонту між пунктами Світязь - Залісся і Шацьк - Ковель.

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 15 листопада пообіцяв провести в 2014 році ремонт доріг Ковель-Жовква, Шацьк-Любомль та Устилуг-Володимир-Волинський-Рівне.

В той же час ще в серпні 2012 року волинський губернатор обіцяв провести якісний ремонт дороги «Луцьк – Рівне», а також заасфальтувати дорогу Шацьк - Любомль до села Куснище

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: