Янукович дав зрозуміти, що без ремонту по волинським дорогам їздити не буде

Читать на русском

За результатами поїздки у Волинську область Президент Віктор Янукович доручив уряду, "Укравтодору " і місцевій владі провести ремонт доріг загального користування Луцьк - Ківерці - Маневичі, Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква, а також вирішити питання фінансування ремонту між пунктами Світязь - Залісся і Шацьк - Ковель.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Глави держави, текст якого має "Слово і діло ".

Крім того, прем'єр-міністру Миколі Азарову та голові Волинської обласної держадміністрації Борису Клімчуку було доручено вжити заходів з реставрації та ремонту в 2014 році таких пам'яток архітектури, як Дмитрівська церква в Ковельському районі, кріпосні стіни Луцького замку, земляні вали Володимир-Волинського замку.

Також Президент доручив профільним міністерствам і службам вжити заходів щодо запобігання паводкам у області, а волинському губернатору - внести пропозиції щодо вдосконалення механізмів підтримки виробників дитячих товарів у регіоні.

Нагадаємо, що в серпні 2012 року Клімчук обіцяв провести якісний ремонт дороги "Луцьк - Рівне ", а також заасфальтувати дорогу Шацьк - Любомль до села Куснище.

Також Клімчук виконав свою обіцянку щодо усунення недоліків відремонтованих у 2012 році доріг за рахунок компаній, які здійснювали даний ремонт.

Голова "Укравтодору " Євген Прусенко 12 серпня 2013 року повідомив, що наступного року на ремонт комунальних вулиць і доріг планується направити близько 5 млрд. грн. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: