Бойовики знову обстріляли один з районів Маріуполя

Читать на русском

Сьогодні о 7:20 ранку в результаті інтенсивного обстрілу були пошкоджені 18 житлових будинків та інфраструктура в селищі Сартана, що в Іллічівському районі Маріуполя.

Про це з посиланням на маріупольський сайт «0629» пише «Слово і Діло».

«Обстріл Сартани. Тільки що. 15 прямих потраплянь у будинки. Перебиті газопроводи і ЛЕПи», – написав радник народного депутата Сергія Тарути Костянтин Батозький.

Щоправда, пізніше у міськраді уточнили: постраждали 18 житлових будинків, з них 2 зазнали сильних ушкоджень, в решті будівель були розбиті шибки, пошкоджені фасади.

За попередньою інформацією, жертв немає. Кореспондент «0629» стверджує, що цю саму вулицю в Іллічівському районі міста бойовики вже обстрілювали 20 січня, тоді було зруйновано 10 будинків місцевих мешканців.

Як пояснили військові, обстрілу зазнав і їхній блок-пост поблизу селища Сартана. Вогонь із «Градів» вівся прицільно, працював коригувальник. У прикордонній частині згоріли три автомобілі, у т. ч. автівка швидкої допомоги.

За даними прес-служби Маріупольської міськради, обстріл вівся з боку населених пунктів Заіченко (4-5 км від Сартани), Саханка (6 км), Жовтневе (10 км).

Читайте також: Кількість загиблих на Донбасі сягнула майже 6 тисяч – ООН

Нагадаємо, 24 січня бойовики з «Градів» обстріляли багатоповерхівки в маріупольському районі «Східний», тоді загинула 31 людина, понад сто потрапили в лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: