Українські військові повністю контролюють Дебальцеве – Міноборони

Читать на русском

У Міністерстві оборони України, заявляють, що місто Дебальцеве повністю контролюється українськими Збройними силами.

Про це повідомляє «Апостроф», пише «Слово і Діло».

«Ще раз підкреслюємо, місто Дебальцеве контролюється українськими військовослужбовцями, але бойовики ведуть постійний обстріл околиць цього населеного пункту. У свою чергу сили АТО ведуть контрбатарейну боротьбу і вогонь, і пригнічують вогневі точки бойовиків », – кажуть у відомстві.

Раніше міністр оборони Степан Полторак сказав, що бойові дії в районі Дебальцево тривають. «На жаль, він частково контролюється терористичними угрупованнями», – сказав пан Півторак. У прес-службі оборонного відомства запевнили, що пан Полторак мав на увазі м. Вуглегірськ.

Читайте також: Порошенко ліквідував комітет з питань розвідки при Президентові України

Нагадаємо, кілька годин тому спікер АТО Андрій Лисенко на брифінгу повідомив, що в Донецькій області в місті Вуглегірську тривають позиційні бої. Українська артилерія затримує надходження резервів для бойовиків.

«Я отримав інформацію від наших бійців, які зараз беруть участь в операціях. Вуглегірськ перетворився на місто-протистояння, там йдуть позиційні бої, наша вогнева підтримка затримує надходження резервів для бойовиків», – заявив він і додав, що кардинальної зміни ситуації в Вуглегірську не відбувається.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: