Поки Львівщина «насолоджується» Салом, Одещина залишилась без Пундика

Читать на русском

Голова Одеської обласної ради Микола Пундик добровільно склав свої повноваження.

Як передає прес-служба облради, відповідну заяву Пундик зробив під час сьогоднішньої сесії.

«Згідно з Законом про місцеве самоврядування я маю право скласти свої функції і користуюся цим правом. Причини зрозумілі: прийшла нова команда, яка повинна працювати на благо області і України», - заявив він.

При цьому Пундик додав, що залишається в облраді в ролі депутата і подякував своїм колегам за комфортну співпрацю.

У результаті, за складення повноважень Пундика проголосували 107 депутатів, 1 проголосував проти, а 8 - утрималися.

Нагадаємо, що 8 листопада 2013 року Президент Віктор Янукович звільнив Едуарда Матвійчука з посади голови Одеської облдержадміністрації, призначивши замість нього Миколу Скорика.

Як відомо, серед останніх кадрових перестановок найбільш резонансним було призначення Олега Сала на посаду голови Львівської облдержадміністрації.

У системі «Слово і діло» зафіксовані 36 обіцянок Пундика, при цьому 8 з них були виконані, 5 - не виконані, а 23 залишилися в процесі виконання.

Варто зазначити, що тепер вже колишньому голові облради вдалося скоротити кількість чиновників і робочих комісій керованого ним органу, профінансувати з облбюджету програму «Шкільний автобус», ввести в експлуатацію кілька соціальних об'єктів.

У той же час Пундик не виконав, наприклад, обіцянки щодо будівництва 100 км доріг, відкриття в 2012 році 8-ми нових шкіл у регіоні і в 2011-му році 10 соціальних аптек.

Згідно з даними порталу «Слово і діло», рейтинг відповідальності Миколи Пундика становив 22 %.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: