Береза хоче усунути Муженка від керівництва Генштабом

Читать на русском

Член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, народний депутат від фракції «Народний фронт» Юрій Береза незадоволений роботою керівника Генштабу Віктора Муженка.

«Я обіцяв, що не буде Гелетея – його немає. Я казав, що не буде Литвина – його теж немає. Зараз у мене залишилася невиконана обіцянка по Муженку. Його теж не буде», - заявив нардеп кореспонденту «Слова і Діла».

На думку Берези, Муженко – не кваліфікований фахівець. «Я вважаю, що на місці керівника Генштабу повинна бути більш професійна людина», – говорить комбат «Дніпро-1».

Береза також переконаний, що про мобілізацію в Україні говорити рано. «Дуже передчасно казати про те, що буде проведена мобілізація. Поки не буде звіту керівника Генерального штабу, ми говорити про якусь мобілізацію не будемо», - заявив нардеп.

Читайте також: У Генштабі розповіли, скільки триватиме четверта хвиля мобілізації

У той же час, політик пообіцяв «Слову і Ділу» звітувати перед виборцями про виконання або невиконання своїх обіцянок. «Так, можу пообіцяти. Це не є для мене проблемою», - запевнив Береза.

Як відомо, раніше міністр оборони України Степан Полторак заявив, що четверта хвиля часткової мобілізації розпочнеться 20 січня і триватиме 90 днів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: