Слідом за «Інтером» Нацрада перевірить ще 4 телеканали

Читать на русском

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення винесла попередження телеканалу «Інтер», а також проведе перевірку щодо програмної політики телеканалу.

Про це під час брифінгу повідомив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, пише «Слово і Діло», з посиланням на «УНН».

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила депутат Вікторія Сюмар, пише «Слово і Діло», з посиланням на «Главком».

«Рішення Нацради по «Інтеру »- оголосити попередження і провести перевірку. Одноголосно. Після звернення секретаря РНБО та представників громадських організацій », - написала Сюмар.

В свою чергу голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко зазначив, що, окрім «Інтера», програми за участю Валерії, Йосипа Кобзона, Олега Газманова та інших «антиукраїнських» артистів були зафіксовані і в ефірі інших каналів. Однак тут вони «фіксувалися у меншій мірі чи обсязі».

«Ми прийняли рішеня про оголошення попередження телеканалу «Інтер» і про проведення позапланових перевірок каналу «1+1», «Україна», «ICTV» та «Тоніс», - повідомив Артеменко.

Також голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення закликав телеканали утриматися від показу передач за участю осіб, які мають антиукраїнські погляди, зокрема підтримують анексію Криму і окупацію Донбасу.

Читайте також: Яценюк нарешті створив міністерство для Стеця

Нагадаємо, раніше члени експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно зажадали відібрати ліцензію у телеканалу «Інтер» за трансляцію новорічного шоу з російськими артистами, які підтримують російську агресію щодо України.


ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: