У зоні АТО перекриють два коридори для транспорту та пропуску людей

Читать на русском

Два транспортні коридори в зоні АТО будуть перекриті через обстріли.

Про це повідомив прес-секретар АТО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві, пише «Слово і Діло», з посиланням на «УНІАН».

Так, у зв'язку з обстрілом позицій сил АТО з 12 січня українські прикордонники припинять пропуск людей і транспортних засобів транспортними коридорами «Донецьк – Курахове» і «Донецьк – Маріуполь».

Цей захід встановлюється тимчасово. Прийняті також заходи для забезпечення безпеки мирних громадян в зоні проведення АТО.

За словами Андрія Лисенка, рух за маршрутом «Донецьк – Курахове» буде припинено 12 січня починаючи з 17.20, а за маршрутом «Донецьк – Маріуполь» – з 19.10.

Читайте також: Чи виграє Україна війну проти Росії в 2015 році? – політолог

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що пересування через лінію зіткнення у зоні антитерористичної операції буде обмежено 7 транспортними коридорами. Решта шляхів будуть перекриті, а в разі фіксації військової активності в 30-кілометровій зоні навколо зазначених коридорів на невизначений термін будуть перекриватися і вони.

У зв'язку з посиленням контролю на пропускних пунктах при в'їзді на непідконтрольні Україні території Донецької та Луганської областей, «Слово і Діло» показало основні шляхи, через які українці зможуть як потрапити на окуповану бойовиками територію, так і виїхати з неї.

Матеріали за темою:

Терористи оцінють збитки: війна для «ДНР» коштує 1,3 млрд гривень 

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: