Депутати проголосували не за Бюджет, а за чистий аркуш паперу – Парасюк

Читать на русском

Сьогодні народні обранці проголосували за чистий аркуш паперу, на якому можна писати свої корупційні схеми і виділяти кошти тим, хто буде ділитися через відкати.

Про це написав народний депутат Володимир Парасюк у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні Бюджет переписувався іухвалювався просто на колінах: ніяких порівняльних таблиць, ніяких роздаткових матеріалів. Все, що отримали депутати, – це короткий виступ пана прем'єра, в якому він просто зачитував поправки: якісь зачитав, якісь забув. Все, що нам залишалося, – це сприймати на слух Головний закон, за яким країна житиме весь наступний рік», – пише депутат.

Як зазначає Парасюк, сьогоднішнє голосування за Бюджет – це чергова і наймасштабніша афера Яценюка, й, зокрема, «Народного фронту» загалом. Арсеній Петрович завоював собі карт-бланш для написання такого Бюджету, який йому заманеться, додає депутат.

Читайте також: Чого чекати бюджетникам у 2015. Новий Держбюджет

«Це небувалий прецедент. Нинішній міністр поводиться ще гірше, ніж Азаров, а депутати –ще гірше, ніж регіонали. Ніколи б не міг подумати, що люди, які так голосно кричали про зміну системи, поводитимуться так цинічно і нахабно. Вони порушують все, що можна і не можна. Вони не змінять країну, тому що вони не хочуть нічого змінювати», – заявляє Володимир Парасюк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: