Береза побачив корупцію в законопроекті про РНБО

Читать на русском

Народний депутат заступник голови Комітету з питань запобігання та протидії корупції Борислав Береза заявив, що його Комітет блокує закон про РНБО, як такий, що має явну корупційну складову.

Про це Береза написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні Комітет з оборони і нацбезпеки під тиском Пашинського С.В. повторно розглянув законопроект про розширення повноважень секретаря РНБО і повторно відправив його на голосування без єдиної поправки. З порушенням регламенту, моралі і Конституції», - говорить політик.

За словами Берези, на завтрашньому засіданні парламенту Комітет по боротьбі з корупцією блокує цей закон на підставі запиту від народних депутатів, як такий, що має всередині явну корупційну складову. «Рішення було прийнято більшістю. Проти були виключно представники «Народного фронту», - повідомив нардеп.

«Спроба продавити цей закон і абсолютно сирі бюджет з податковим кодексом можуть поховати коаліцію! Ще до Нового року», - додав Береза.

Читайте також: Арсеній Петрович явно «зловив зірку» – Філатов

Як відомо, сьогодні Комітет з питань національної безпеки і оборони рекомендував парламенту без єдиної поправки прийняти законопроект про внесення змін до Закону «Про Раду національної безпеки і оборони України», оскільки, за висновком Комітету з питань правової політики і правосуддя, він повністю відповідає положенням Конституції України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: