Арсеній Петрович явно «зловив зірку» – Філатов

Читать на русском

Позафракційний народний депутат України Борис Філатов заявив, що гральний бізнес може приносити 10 мільярдів гривень до бюджету країни.

«Ми не дамо легалізувати гральний бізнес оскільки він нібито «дає 2 міль’ярди доходу в бюджет». Якщо Вам цікаво, то цей бізнес може давати не 2, а десять мільярдів», - звернувся до Арсенія Яценюка Філатов, передає «Слово і Діло» з посиланням на Facebook сторінку нардепа.

У той же час політик зазначив, що він особисто «за» легалізацію цього бізнесу, але не так, як цього хочеться Яценюку і його команді.

«Арсеній Петрович явно зловив зірку. Але не в цьому проблема. У кожного своя самооцінка. Основна проблема полягає в тому, що Яценюк вирішив, що він розумніший за всіх. Також він явно осідлав коник: «У країні війна, закрийте пащі і робіть, що я вам скажу». Арсеній Петрович, пащі ми не закриємо. І погроз Ваших не боїмося», - резюмував Філатов.

Читайте також: Аваков за тиждень закрив у Києві всі ігрові точки

Нагадаємо, сьогодні, виступаючи на засіданні Верховної Ради прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що Кабмін має намір легалізувати гральний бізнес в Україні.

«Уряд наполягає на легалізації грального бізнесу та отримання доходів до державного бюджету України, а не в кишені правоохоронців і тих, хто контролює цей бізнес», - повідомив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: