Львівського губернатора Шемчука проміняли на Сало

Читать на русском

Президент Віктор Янукович призначив Олега Сала головою Львівської обласної державної адміністрації.

Як повідомляє «Слово і діло», про це сказано в указі №597 від 31 жовтня 2013 року, розміщеному на офіційному сайті Глави держави.

При цьому указом №596 з посади голови Львівської облдержадміністрації було звільнено Віктора Шемчука, якого призначено радником Президента.

Варто зазначити, що в 2000-них роках Олег Сало обіймав низку керівних посад в органах міністерства внутрішніх справ, в тому числі і у Львівській області, а у 2005 році Генпрокуратура ініціювала проти нього дві кримінальні справи за фактами порушення виборчого законодавства та зловживання службовим становищем.

Олег Сало – це вже четвертий губернатор за час президентства Віктора Януковича: перед ним цю посаду обіймали Михайло Цимбалюк (грудень 2010 - листопад 2011 рр.), Михайло Костюк (листопад 2011 - березень 2013 рр.) та Віктор Шемчук (березень 2013 р. - до сьогодні).

Серед виконаних обіцянок останнього губернатора Віктора Шемчука – відкриття Комарнівської школи в Городоцькому районі, установка інформаційних щитів зі схемою об’їзду аварійних ділянок доріг, надання підтримки в проведенні Х Ювілейного конгресу українців та організація літніх таборів у Сколівському та Городоцькому районах. 23 обіцянки, зафіксовані в системі «Слово і діло», Шемчук виконати не встиг.

Відповідно до даних проекту «Слово і діло», рейтинг відповідальності Михайла Цимбалюка становить 46%, Михайла Костюка – 15%, Віктора Шемчука – 14%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: